Direktlänk till inlägg 12 oktober 2011

tur att han har handsvett!

Av Helena - 12 oktober 2011 21:49

I dag har varit en av de mest hektiska dagarna på länge! har suttit i telefon/ telefonkö/ väntan på att de ska ringa tillbaka, hela dagen! fy va tråkigt det har varit och ändå har jag några samtal jag måste ringa i morgon för vissa hade gått hem och vissa hade bara tele tid på fm.

MEN, håll i hatten! John har dragit sig fram själv!!!!
Där av rubriken! lite svett på händerna så dom fastnar i golvet så kommer han ca 1 cm framåt i taget! Benen hänger slappt med efter, men det man inte har i benen får man ha någon annanstans!!! får se om han får till en bättre teknik snart, men det är ju ganska tungt att dra hela sin kroppstyngd bara via handflatorna! tog av honom byxorna för jag tänkte att han kanske ville hjälpa till med knäna, men att byxorna gjorde så dom bara halkade. men då va jag dum! skinnet på benen blev ju värsta bromsklossarna! så då kom han ingenstans :/ vad tänkte jag på där egentligen!?

vi har även idag fått en tid för andningsregistrering!!! har ju bara väntat sen sådär maj ungefär!


Nu ska jag gå och lägga mig jämte ledsen john! vet inte riktigt vad som är värst för honom idag, men glad är han inte direkt!


funderar oxå på att kanske snart börja lösenordsskydda här.. finns ju en del grejer som kanske inte alla ska läsa... hmmm... tåls att tänka på!

 
 
Caroline

Caroline

12 oktober 2011 22:00

Han får ha en sån där bricka på hjul, som man har under stora krukor för att kunna flytta dem. Då kan han ha kroppen på och så --- rullbräda!

http://min.bakel.se

Helena

12 oktober 2011 22:01

ha ha. ja det kanske skulle funka! du är bra kreativ du! :) får se vad jag kan hitta. kanske fodra den lite så den inte blir så hård!

 
kela

kela

12 oktober 2011 23:08

Duktiga killen! Det finns ju krypskydd för knäna (kallekryp tror jag de heter) kanske nått liknade för händerna så han får fäste och kan dra sig fram även om han inte är svettig om händerna? Borde gå att fixa enkelt själv, finns ju sånna där "halkis pennor" att köpa på tex. panduro och så ett par sönderklippta vantar eller nått :-)
/kela (kela81 på fl)

http://www.kelascrappar.blogspot.com

Helena

26 oktober 2011 14:31

hm, nackdelen är nog att han då drar av sig vantarna. eller att händerna då kanar ut, han får ju ta i mycket när han drar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Helena - 26 juni 2019 18:56

  hej läsare!  Fick idag ett mejl om en ny kommentar här i bloggen. Och det va kul! Alltså kul att bloggen fortfarande lever!  Jag har tänkt på bloggen då å då genom åren, men hade helt tappat adressen hit, alltså ens vilken portal jag bloggat ...

Av Helena - 1 januari 2015 21:24

Fick friska upp minnet helt med både kolla upp inloggningsnamnet och lösenordet. kom faktiskt inte ens ihåg adressen hit, vilken av alla bloggar som jag skrev på! ;)  men nu jäsiken!    Låg och funderade i natt på vad jag/vi varit med om nu und...

Av Helena - 14 september 2012 17:40

va längesen det va jag bloggade. och som vanligt har jag ingen aning om vad jag senast skrivit om, vad jag berättat eller vad jag hade tänkt berätta.. och jag går aldrig tillbaka och läser innan jag bloggar igen ;) så fungerar det här! ;) Vi har inte...

Av Helena - 25 juli 2012 12:00

då har sommarne kommit, iaf för ett par dagar. jag måste säga att jag har lite problem när det växlar mellan 13 grader och dagen efter är 25. John är på dagis och leker med alla barnen, jag frågade hur det kunde komma sig att han på 2 dagar har sliti...

Ovido - Quiz & Flashcards