Alla inlägg den 30 juli 2011

Av Helena - 30 juli 2011 16:56

Nu va det längesen, så jag tänkte köra lite updatering. Hade även tänkt att lägga upp någon ny bild, men bilderna har inte självmant hoppat från kameran till datorn ;) attans dåligt! ;)

Igår anmälde vi oss till RBU´s familjefest på kolmården! (riksförbundet för rörelsehindrade barn och ungdomar) Det ska bli SÅ roligt att träffa andra personer i liknande, eller tom samma sits (beroende på vad det nu väldigt efterlängtade provsvaret säger)
Ska bli så väldigt roligt att äntligen träffa Emma, och Mia ser fram emot det väldigt mycket, då hon skulle få åka med på fotplattorna! ;D
Måste nu bara kolla upp boende. lika bra att boka nu och hoppas på att det är något som ligger i närheten, som fortfarande har platser kvar.
men undra hur många som kommer! det va iaf ett väldigt bra pris för att gå in på kolmården!

Men åter till john. Han har lärt sig sitta till sådär 99%. typiskt så förstod inte pappa olle att JAG inte menade att man kunde sätta honom rakt upp å ner på golvet och VETA att han sitter kvar. så i förmiddags fick john ont i bakhuvudet :(
men det går väldigt bra nu emot vad det gick för bara några veckor sen!
Om 2 veckor börjar Hab igen. då är det hembesök med våran nya Sjukgymnast. hmm. kommer sakna Helene, men hoppas att den nya är bra! Anna tror jag hon hetter. Dom kommer iaf hit bägge två.

nä, snart är det mat, sen blir det att åka och köpa mer bensin till gräsklipparen så jag kan klippa färdigt! Sen är det bara att vänta i sådär 1 vecka, sen kan man mala över allt igen.. samma ljudspår/spellista om och om igen.. i ca 1½ timmes tid, minst!

Ovido - Quiz & Flashcards