Alla inlägg den 3 januari 2012

Av Helena - 3 januari 2012 14:17

nu va semestern över och pennan glöder av alla papper som ska skickas hit å dit. Men har vi tur kan vi få ut lite pengar på försäkringen och det hade ju inte varit fel!
John ska börja dagis i morgon och vaknade jätte snorig idag! perfekt, men det var väll nästan väntat! Han har ju varit "frisk" hela julen, så det är väll självklart att han ska bli förkyld nu.. Men är det inte värre i morgon så ska han gå dit ändå! Jag måste plugga!

Han hade lite konstigheter för sig igår igen. Han pendlade mellan att vara som vanligt till att nästan somna, nästan som man knäpper med fingrarna. Men förhoppningsvis var det väll bara förkyldningen som satte knas i kroppen på honom. Han hade även lite konstiga ryck i hela kroppen, 2 ggr ryckte det till i hela kroppen på honom. Jag tror man kan kalla det för statiska ryck.
Men men, ja ja.

I dag ringde ytterligare en ny läkare, en som har koll på johns ord. läkaren post och provresultat nu medans hon är på semester. Då va det nya prover som inte va som de skulle! Aminosyrorna + laktatet var inte bra. Så nu ska dessa tas om. Jag berättade även om de ryck han hade för sig och hon sa att vi nu måste vara uppmärksamma och åka in till halmstad barn. om det händer igen. suck, suck och jätte suck!
Och de nya proverna som va tvugna att tas om, de skulle tas under lugnare omständigheter.. Så han ska få en kanyl i armen. LUGNARE???  förra gången fick de sticka honom 3 ggr och gången innan va det 7 ggr, vart är det lugna??

Men nu ringde de precis från BM i varberg och berättade hur planen såg ut.
Han ska få lugnande, vi ska förbereda med alvedon både kvällen innan och på morgonen, och han ska få en annan typ av bedövningssalva, som tvärt emot emlan gör så att inte kärlen drar ihop sig, men ändå är bedövande..
Ja ja, vi får se hur det går!
Tyvärr hann de inte få till detta innan helgen, så det blir i nästa vecka, allt för att det ska bli så bra som möjligt för johnsi bonsi..

Jag har fått pratat med CSN, så jag får fortsatt studiebidrag nu i vår, det är en fördel ;)
Mia är med mamma i stan.
John är skittröt, men får INTE sova!

Lööövly day! :/

Ovido - Quiz & Flashcards