Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Helena - 20 juni 2011 13:58

Nu gjorde jag nog något man inte får! Jag justerade gåstolen efter mitt tycke.. Nu kör han som en liten dåre i den, så det blev ju iaf inte sämmre! Sjukgymnasten kommer hit om 1 vecka, så hon får väll ställa om den om hon nu inte tycker att han ska åka såhär.

Annars så har john en "matvägrar dag" han har knappt ätit lunch, och han brukar aldrig gnälla med maten. men men, han säger väll till när/om han blir hungrig!

Forlaxen har tagit slut, då jag helt glömt att ta ut mer när vi varit på apoteket, typiskt! men jag tänkte försöka med movicolen igen, känns väldigt onödigt att ha ett pkt ståendes i skåpet! Så jag ska bara se om han nu har tänkt att acceptera den, eller om jag ska försöka luras med diverse medel ;)

Olle fick ett litet ryck igår, tyvärr alldeles för sent på dygnet, men han fixade iaf iordning lådan på toa komoden, så nu ser DEN iaf ut som den ska! och fint är det! ;)

Känner för att åka in och köpa tapeter! Är faktiskt lite i grejar tagen.. men nu har vi inga mer tapeter hemma, och sovrummet är det som står på tur!

Jag och Jennie (liten) kom överens om igår att vi skulle byta tillbaka våra tavlor! Vi bytte i, ja höstas va det nog, men nu känner vi båda att vi har användning för de vi båda hade från början :) perfekt! :)

Ni bodde väldigt fint oxå, liten! Ser fram emot en dag om bara du och jag kan träffas, ingen liten john på armen utan bara sitta ner och dega och snacka skit :)

Sitter här och ser på väldigt spridda skurar, stora skurar! och väntar på att pappsen ska komma hem!

Nu verkade det vara färdig racat i gåstolen.
tack och hej, jag gillar inte leverpastej! ;)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards