Alla inlägg den 27 juni 2011

Av Helena - 27 juni 2011 22:29

har precis varit ute i trädgården och mumsat på ärets första körsbär! MMM va goda dom va! Så imorgon blir det att leta fler röda ;)

I morgon kommer även sjukgymnasten hit. Hon ska kolla de hjälpmedel John har fått, men även ha med hans nya sandaler! Hoppas dom passar bra och han kan gå i dom, eller gå och gå, men iaf stå när man håller honom i händerna! Och iom att han även ska ha på sig skor så mycket som möjligt så är det ett bättre alternativ med sandaler nu på sommaren, än vad hans kängor är!

Johnsen har oxå blivit lite förkyld igen. lite feber och snorig. Så det är väll från midsommarens bravader. Hostar gör han oxå lite, så nu åker inhalatorn fram igen!

Olle fick varit på apoteket och hämtat ut "stuffs" till john idag efter jobbet. 3 pkt forlax (hjälper till med bajset inifrån) och 1 pkt a´50 st resulax (hjälper bajset nerifrån) så nu ska det bajsas som aldrig förr ;)
Då vi trodde att det äntligen löst sig, va ju att han fick en tand, så den hade säkert att göra med att bajset va som hos en "normal" person istället för en bit granit... ja ja, nog pratat om bajs!

Eller lite mer bajsprat! olle fick innan i kväll flyttat våran varmkompost, då grannarna inte tyckte att lukten va så trevlig! och vad gör man inte för grannfriden ;) FY F*N va det luktade! va som en stor klump av diareé! såg ut som en och luktade som en!   Ok nu va det slut på skitsnack! 


Fick hjälpt lille anton en stund med "epa luss" oxå. skrapat färg och börjat lägga på spackel.. evighets jobb, men jag tycker det är kul :)
Gansla skönt på så vis att jag bara behöver tänka på att skrapa och inte bränna mig på värmepistolen. alla tankar om john och det kommande provsaret får liksom inte plats! jätte skönt!

Nu blir det till att gosa ner mig bland tre svettiga små grisar  

Go och glá, kex choklá!  ;)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards