Alla inlägg den 18 juni 2011

Av Helena - 18 juni 2011 23:14

Låter dumt att skriva, men hittar bara fler och fler runt om i cyber space som har liknande "problem" eller har barn som har det.
Visst så är det jätte skönt att ha vänner och familjens stöd, men för en som vet vad vi pratar om, det betyder så otroligt mycket att kunna utbyta historier.

att veta att man inte är ensam i denna virriga, dimmiga värld, som är full av ovissheter!

Sitter här i min ensamhet medans resten av familjen har slocknat i sängen. SKÖNT! att få lyssna på så hög musik jag vill i lurarna, utan att bli avbruten av diverse familje medlemmar ;)

Väntar bara på att telefonen ska ringa, inte för att den SKA det, men en omöjlighet är det inte! ; kan du komma och häääämta mig.... *hick*

Kanske borde stänga av den ;) he he he...

Av Helena - 18 juni 2011 15:14

Idga kom äntligen en "gubbe" och köpte bilen, som har varit till salu ett bra tag nu! Vi fick inte direkt så mycket som vi hade tänkt oss, men ett gäng tusen blev det! + att vi hade lite panik, då den ska besiktigas och skattas nu oxå, så om man räknar på vad vi "förlorade" på det han prutade, så gick det nästan +- 0 om man tänker på dom utgifter som kommer komma alldeles snart!


Jaha, vad händer annars en regnig dag som denna? Stefan och Bella + barn va här på besök i fm. john lyckades drämma till Kevin med flugsmällan rakt i ansiktet.. inte ok! = kevin i tårar!     (så fanns det lite roliga gubbar till det med )  


I kväll är det cykelfest här i byn, så vi lär väll få en hel drös med alkisar som ska skåla i korsningen kl 1 i natt.. men men, man kanske kan skratta åt någon med trasiga byxor och hjälmen på sne   


Annars sitter jag mest och väntar på att olle ska komma hem från jobbet..


Lite om john oxå kanske, det är ju ändå honom bloggen handlar om. Han har kört runt lite i sin/på sin ponny idag. Gjorde en fuling och sänkte den lite, så han slapp ha på sig sina kängor, så med tåspetsarna körde han runt, i maklig takt .
han fick inhalera lite igår kväll oxå, då han hostade några ggr i går, och hellre 1 gång för mycket än att det går för långt igen! Sen sov han som en liten prins. Ja, förutom alla de gånger han skulle vändas.. men men, det är vi (läs JAG) vana vid. Slapp ialla fall den där trösk maskinen som låg jämte mig natten till igår! han brukar Aldrig snarka (olle alltså) men den natten va det på både in och utandningen!
Såklart tog han ju upp att JAG då snarkar ibland.. Men som jag pratade och kom överens med Jennie; Nä det hörde jag inte, stördes inte av, så det är väll inte mitt problem..

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards