Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av Helena - 23 augusti 2011 22:39

Då har veckan dragit igång. Full gång!
Måndag, först och främst upp i tid och få alla att skynda sig!
Mia till skolan + att jag följde med för info. sen jag vidare till min skola för mer info. Samtidigt som olle va med john på VC för någon/något har bitit honom på handleden, så handen ser ut som en uppblåst gummihandske!
Hem igen, fort som ögat, för att ta john så olle kunde åka till jobbet i rasande fart.
Hämta mia på bussen, sen va det luuuungt! ;)

Tisdag, ja idag, ännu värre på morgonen, iom att idag va inte olle hemma. jag skulle vimsa omkring själv och få i mat (läs trycka i mia en macka!) john mat, kläder på.. ja allt det där.. SPRANG bort till bussen! bussen kom ca 2 minuter senare.. svettigt! MEN då va bussen FÖR tidig! det är dåligt! va flera barn som höll på att missa den iom att den va SÅPASS tidig! Hem igen och jag och john somnade ;) efter en inte så bra natt så va det väldigt skönt! Upp igen och äta, sen hämta mia på bussen.. (jag stressar nu oxå när jag skriver känner jag :S) Hem igen, gå på toa, sen åka till stan, men förbi trönninge hemtjänst och lämna papper. ingen där!!!! men jag kila fast dom under en kruka och hoppades på att ester skulle se dom.. men jag kunde inte veta.. hade glömt min mobil hemma, så ringa gick inte.. In till stan. tanka, köpa kattmat, sen ner till bvc. Inom lindex för det fanns en fin tröja i "skylten" 1 till mia och 1 till john blev det ;)
Till bvc och slängde mig ner på en stol! Sen in och hon ville ju såklart veta vad som hänt sen sist vi va där, i april!!! det har ju hänt allt! Drog det lite snabbt medans hon vägde och mätte.. har ingen aning om vad siffrorna blev, men han låg på sin kurva, dvs. medel rätt över! Hem igen med sovande john.
Mia stack upp till grannen för att leka, de kom hit och lekte högt= john vaknade! morr!
Fick även ett mejl från adlibris; boken kommer inte idag, den är slut! dom vet inte när den kommer! VA!!!!!! har suttit och letat bok hela em och kväll och nu ca kl 23 har jag fått tag på en! en begagnad från UMEÅ! Kommer på posten förhoppningsvis på fredag! Kursen börjar på måndag! Fy vad jag har stressat idag..
Helena mår; kräk illa, svettig, yr i huvudet, känns som jag ska svimma, ont i magen... mmm.. älskar stress!  


i morgon ska jag ha upp barnen så mia kommer till skolan, sen ska jag hämta mia.. end of story! ;) 

Ovido - Quiz & Flashcards