Alla inlägg den 26 augusti 2011

Av Helena - 26 augusti 2011 18:40

har liksom ingen lust att uppdatera, då läkaren inte egentligen visste vad han skulle tro..
Inte blev vi klokare av det besöket och vi skulle se vad som hände det kommande året! Så vi står fortfarande på samma ruta. vissa saker svarade han inte ens på. vet inte om han inte visste vad han skulle svara, eller om han bara inte hade lust.


t.ex det KUNDE vara att han va överrörlig och att då muskler och sener inte orkade hålla ihop kroppen. Han tilla oxå då att det fanns ju de som inte går innan dom är 1½ år!
Jo förvisso, sa jag, men då kan dom ta sig fram på annat sätt. krypa, åla, hoppa på rumpan, osv. Detta svarade han inte på! ööö nähä..


Så vi har fortfarande ingen aning om någonting! Hädan efter ska jag lägga in (se till så att mötena läggs på) torsdagar, så slipper jag åka med! Jag orkar inte bry mig mer! för vad ska jag göra!? dom tycker "å vad han blivit duktig som lärt sig sitta"! Jo visst, men det är ju inte så att han har lyckats med detta själv! en massa timmar om dagen går åt att träna på diverse sätt, och det är ingen som har detta i tanken! det är ingen som fixar min disk för att jag ska träna honom. Ingen som fixar färdigt vårt hus, för att vi ska in till hab flera gånger i veckan.
Vi blir inte beviljade LSS, för han är så liten!
Om jag skiter i detta nu då. lämnar tillbaka ALLA hjälpmedel här hemma, sätter honom på golvet så får han sitta där tills han har lärt sig själv att komma någonstans! Undrar om det skulle fungera lika bra då!?  För det känns som det är såhär dom tror att det går till!

Nu har jag annat att fundera på. iom att det ändå inte finns något "fel" på honom som de kan hitta för tillfället, då får det ju vara som det är!
Jag har skolan att tänka på nu, så nu får detta läggas på is.

Är jag bitter? mycket!

Ovido - Quiz & Flashcards